Hyppää sisältöön

Tulevaisuuden sote-keskus

Hankepäällikkö Milja Koljonen

Milja Koljonen

Tehtävänäni on vastata sosiaalihuollon toiminnallisen muutoksen kokonaisuudesta Pirkanmaalla. Teen tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan kuntien ja sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos Oy:n kanssa. Tavoitteena ovat yhtenäiset ja vaikuttavat sosiaalipalvelut Pirkanmaalle.

Hankepäällikkö Birgitta Niskanen

Autan ottamaan käyttöön uusia digitaalisia palveluita kunnissa. Tämä tapahtuu yhteistyössä monialaisten yhteistyökumppaneiden ja verkostotoimijoiden kanssa. Tehtävänäni on auttaa ja tukea sote-keskuksia ja kuntien kehittäjätiimejä digitalisaation muutoksessa (muutosjohtamisessa).

Projektipäällikkö, apulaisylihammaslääkäri (Tampereen kaupunki) Eero Raittio

Vastaan suunterveydenhuollon maakunnallisesta koordinaatiosta. Tavoitteenamme ovat kustannusvaikuttavat suunterveydenhuollon palvelut. Pääsemme niitä kohti toimivalla maakunnallisella yhteistyöllä sekä jakamalla hyviä käytäntöjä.

Projektipäällikkö Kaija Saari

Työskentelen projektipäällikkönä vastuualueenani mielenterveys- ja päihdepalvelut. Erityisenä kehittämisen kohteina ovat matalankynnyksen palvelut, osaamisen lisääminen sekä konsultaatioiden kehittäminen. Toimin yhteistyössä tulevan hyvinvointialueen toimijoiden sekä muun kehittäjäverkoston kanssa.