Hyppää sisältöön

Tutustu sote-uudistuksen valmistelijoihin

| Hanketiedote, Yleinen

Tulevaisuuden sote-keskuksen ja sitä tukevan rakenneuudistuksen valmisteluun on palkattu asiantuntijoita eri puolilta maakuntaa.

Löydät sote-uudistuksen valmistelussa työskentelevät asiantuntijamme Ota yhteyttä -kohdasta. Pääset sivulle oikean yläkulman sinipohjaisesta valikosta.

Siirry tästä linkistä yhteystietosivuille.

Tulevaisuuden sote-keskuksen ja sitä tukevan rakenneuudistuksen valmisteluun on palkattu asiantuntijoita eri puolilta maakuntaa. Osa heistä työskentelee Pirkanmaan liiton tiloissa Tampellassa, osa Taysin perusterveydenhuollon yksikössä, osa Tampereen kaupungilla ja muissa kunnissa. Lisäksi hankehallintoon liittyviä tehtäviä hoitaa osa Pirkanmaan liiton asiantuntijoista.

Saat yhteystieto-sivuilla henkilöstön esiin aakkosjärjestyksessä sekä hankkeitten mukaisesti. Pirkanmaalla uudistusta valmistellaan kahta väylää pitkin. Käynnissä on Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -hanke (lyhenteenä PirSOTE) ja Kohti maakunnallista sotea -hanke (lyhenteenä KOMAS).

Jokaisen henkilön yhteystiedot ja tehtävänkuva on esitelty henkilökortissa. Sisältösivuilla on esitelty kukin hankekokonaisuus lyhyesti, mukana kunkin hankkeen vetäjän yhteystiedot lisätietojen saamista varten.

Kaikki artikkelit