Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Kuntoutuksen hankepäällikön sijaisuus

| Sote-keskus, Yleinen

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Kuntoutuksen hankepäällikön sijaisuus

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022- 31.12.2022, tehtävä voi jatkua hyvinvointialueella 31.3.2023 saakka, mikäli hankerahoitus siirtyy hyvinvointialueelle. Tehtävän toimialueena on koko Pirkanmaa.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon osaksi Tulevaisuuden sote-keskus (PirSOTE) -täydennysrahoitushanketta. Hankesuunnitelma saatavissa pyydettäessä lisätietojen antajilta. Toimipisteenä on aloitusvaiheessa Finn-Medi 5, Biokatu 12.  

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Hankepäällikön tehtävänä on valmistella Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman kuntoutuksen, ensisijaisesti lääkinnällisen kuntoutuksen, toimintakäytäntöjen uudistamiseen tähtäävää hankekokonaisuutta yhteistyössä muiden hankepäälliköiden ja hyvinvointialueen valmistelun kanssa. PirSOTE-hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin sitä täydentäviin Pirkanmaan valtionavustushankkeisiin. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset hankejohtajan määrittämät työtehtävät. Työ tehdään yhteistyössä kuntiin palkattavien hanketyöntekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään

  • ylempää korkeakoulun tutkintoa
  • peruspalveluiden kuntoutuksen toiminnan tuntemusta
  • näyttöä sote peruspalveluiden kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta/juurruttamisesta
  • hanketyön osaamista
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Eduksi luetaan aiemmin vastaavissa tehtävissä toimiminen.

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan palkkatoive.

Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 13.5.2022 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 C (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme (p. 044 4222246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi), hankepäällikkö Taru Sokka (p. 044 472 9503 tai taru.sokka@pshp.fi )

Kaikki artikkelit