Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Päihde- ja mielenterveyspalveluiden projektipäällikkö

| Sote-keskus

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden projektipäällikkö

määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollisimman pian ja jatkuen 31.12.2021. Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeeseen on kesän jälkeen avautumassa valtionavustuksen täydennyshaku, joka mahdollistaa tehtävän jatkumisen 1-2 vuoden ajan.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon osaksi tulevaisuuden sote-keskus -valtionavustushanketta (PirSOTE) ja se on osa sote-keskus avovastaanottotoiminnan kehittämiskokonaisuutta. Toimipisteenä on Pirkanmaan sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikkö ja toimialueena koko Pirkanmaa.

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden kehittämiskohteena vuonna 2021 on perustason vahvistaminen. Projektipäällikön tehtävänä on tehdyn suunnitelman mukaisesti tukea ja koordinoida kuntien kehittämistyötä.

Projektipäällikkö toimii yhteistyössä kuntien hanketyöntekijöiden, päihde- ja mielenterveyspalveluiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin PirSOTE-hankekokonaisuuksiin, joihin projektipäällikkö tuo oman alueensa substanssiosaamista. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset sote-keskus avovastaanottotoiminnan hankepäällikön määrittämät työtehtävät.

Hakijalta edellytetään

  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • perustason mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä sote- ja kunta-alan tuntemusta
  • näyttöä muutoksen johtamisesta ja sote peruspalveluiden kehittämisestä
  • hanketyön tuntemusta
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Eduksi luetaan aiemmin vastaavissa tehtävissä toimiminen. Tehtävän vastaanottaminen mahdollisimman pian. Työntekijältä edellytetään 100 %:n työsuhdetta, josta voidaan neuvotella erikseen.

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan palkkatoive.

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 2.8.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme, p. 0444 422 2246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi

Projektipäällikkö Anu Vähäniemi (17.7.2021 saakka) p. 040 800 7387 tai anu.vahaniemi@pshp.fi

Kaikki artikkelit