Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus (PirSOTE) -hankkeen lapsiperheiden palveluiden hankepäällikkö

| Sote-keskus

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus (PirSOTE) -hankkeen lapsiperheiden palveluiden hankepäällikkö

määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollisimman pian ja jatkuen 31.12.2021 toimialueenaan koko Pirkanmaa. Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeeseen on kesän jälkeen avautumassa valtionavustuksen täydennyshaku, joka mahdollistaa tehtävän jatkumisen 1-2 vuoden ajan.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon Lapsiperheiden palveluiden (LAPE) toiminnallisen muutoksen kokonaisuuteen osaksi Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus valtionavustushanketta (PirSOTE). Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Hankepäällikön tehtävänä on yhdessä tiiminsä kanssa tukea ja koordinoida kuntien kehittämistyötä PirSOTE-ohjelman lapsiperheiden palveluiden uudistamiseen tähtäävän hankekokonaisuuden tavoitteiden mukaisesti.

Hankepäällikkö toimii yhteistyössä kuntien, järjestöjen ja muiden sidosryhmien kanssa. Hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin PirSOTE-hankekokonaisuuksiin, joihin hankepäällikkö tuo oman alueensa substanssiosaamista. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset PirSOTE-hankejohtajan määrittämät työtehtävät.

Hakijalta edellytetään

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • lapsiperheiden palveluiden ja muiden sotepalveluiden tuntemusta
  • Pirkanmaan alueen ja sen toimijoiden tuntemusta
  • kokemusta ja näyttöä vaativista kehittämistehtävistä sekä hanketyöstä
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 2.8.2021 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja: Hankejohtaja Eeva Halme (p. 044 422 2246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi).

Kaikki artikkelit