Hyppää sisältöön

Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelma: PirSOTE on saanut jatkorahoitusta

| Sote-keskus, Yleinen

Tällä rahoituksella viedään eteenpäin peruspalveluiden toiminnallista muutosta kuntien kanssa ensi vuoden aikana.

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Pirkanmaan liitolle 11 926 750 euroa valtionavustusta hankkeen toteuttamiseen.

Tästä summasta tulevaisuuden sote-keskus -kokonaisuuteen tulee 10 150 150 euroa ja tulevaisuuden sote-keskus- / lapsiperheiden palveluihin 1 776 600 euroa.

- Avustuksen perusteena on vuonna 2020 käynnistyneen hankkeen laajentaminen hakemuksen mukaisesti, kertoo hankejohtaja Eeva Halme.

- Tällä rahoituksella viedään eteenpäin peruspalveluiden toiminnallista muutosta kuntien kanssa ensi vuoden aikana. Suuntana ovat yhteiset toimintamallit vaiheittain sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisvastuun siirtyessä hyvinvointialueelle 2023. Tätä kehittämistyötä on rahoituksen turvin mahdollisuus jatkaa hyvinvointialueella sen ensimmäisen toimintavuoden aikana, hän lisää.

Lisätiedot:

  • Hankejohtaja (PirSOTE- ja PirKOTI-hankkeet) Eeva Halme

    Eeva Halme

    Hankejohtajana tehtäväni on tukea Pirkanmaan kuntien sote-hankkeiden toteuttamista, apuna kuntien osaajista koottu valmistelutiimi. Tuotannon kehittämistä viedään yhteisen soten suuntaan. Tavoitteena on tehdä työ vahvasti yhdessä ja saada aikaan palvelut, jotka tukevat arjessa pärjäämistä..

Kaikki artikkelit