Hyppää sisältöön

Ota yhteyttä

Täältä näet Pirkanmaan sote-uudistuksen valmistelussa työskentelevät henkilöt.

Johtajat

Henkilökunta aakkosjärjestyksessä

Resurssisuunnittelija Hanna Heikkilä

Tehtävä sisältää pilottiin valittujen toimintayksiköiden toimintalähtöisen henkilöstövoimavarojen suunnittelun ja työvoiman hallinnan kehittämistä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti pilottikunnissa (Akaa, Urjala, Lempäälä ja Nokia).

Hankepäällikkö Milja Koljonen

Milja Koljonen

Tehtävänäni on vastata sosiaalihuollon toiminnallisen muutoksen kokonaisuudesta Pirkanmaalla. Teen tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan kuntien ja sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos Oy:n kanssa. Tavoitteena ovat yhtenäiset ja vaikuttavat sosiaalipalvelut Pirkanmaalle.

Suunnittelija Jaana Mäenpää

Valmistelen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen valvonta- ja kehittämisyksikköä. Yksikkö valvoo asiantuntevasti ja kattavasti kaikkia sote-palveluntuottajia. Lisäksi yksikkö kerää ja jakaa palvelutuottajien hyviä käytäntöjä ja varmentaa osaltaan palveluiden laatua ja turvallisuutta.

Hankepäällikkö Birgitta Niskanen

Autan ottamaan käyttöön uusia digitaalisia palveluita kunnissa. Tämä tapahtuu yhteistyössä monialaisten yhteistyökumppaneiden ja verkostotoimijoiden kanssa. Tehtävänäni on auttaa ja tukea sote-keskuksia ja kuntien kehittäjätiimejä digitalisaation muutoksessa (muutosjohtamisessa).

Projektipäällikkö, apulaisylihammaslääkäri (Tampereen kaupunki) Eero Raittio

Vastaan suunterveydenhuollon maakunnallisesta koordinaatiosta. Tavoitteenamme ovat kustannusvaikuttavat suunterveydenhuollon palvelut. Pääsemme niitä kohti toimivalla maakunnallisella yhteistyöllä sekä jakamalla hyviä käytäntöjä.

Projektipäällikkö Tuukka Salkoaho

Tuotannon rakenteiden mallinnus sekä perustettavan hyvinvointialueen ja Pirkanmaan kuntien välinen yhdyspintatyö, siinä ovat keskeisimmät valmisteluvastuuni. Tavoitteenani on siis luoda mallit, jotka tukevat yhdenvertaista palvelujen saatavuutta sekä organisaatioiden välistä saumatonta yhteistyötä.

Assistentti Satu Tuominen

Satu Tuominen

Työskentelen Pirkanmaan liitossa assistenttina edunvalvonta-, innovaatio- ja aluekehitystiimeissä sekä Pirkanmaan sote-uudistuksessa. Tehtäviini kuuluu johtajien ja asiantuntijoiden avustaminen sekä tilaisuuksiin, tapaamisiin ja kokouksiin liittyvät järjestelyt.