Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Ikäihmisten palvelujen suunnittelija

| Yleinen

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Ikäihmisten palvelujen suunnittelija

määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollisimman pian ja jatkuen 31.12.2021. Toimialueena on koko Pirkanmaa. Aloitusajankohdasta ja työsopimuksen muista ehdoista voidaan neuvotella.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon Sosiaalihuollon toiminnallinen muutos -kokonaisuuteen osaksi Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -valtionavustushanketta (PirSOTE).

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Ikäihmisten palvelujen suunnittelijan tehtävänä on valmistella Pirkanmaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman ikäihmisten palvelujen uudistamiseen tähtäävää hankekokonaisuutta yhteistyössä sosiaalihuollon hankepäällikön ja suunnittelijan kanssa. PirSOTE-hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin sitä täydentäviin Pirkanmaan valtionavustushankkeisiin.

Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset sosiaalihuollon hankepäällikön määrittämät hankekokonaisuuteen liittyvät työtehtävät. Työ tehdään yhteistyössä Pirkanmaan sote-johtajien, vanhuspalvelupäälliköiden ja kuntiin palkattujen hanketyöntekijöiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään

  • soveltuva korkeakoulututkinto, eduksi katsotaan ylempi korkeakoulututkinto
  • ikäihmisten palvelujen sekä sote- ja kunta-alan tuntemusta
  • kokemus ikäihmisten palvelujen kehittämistehtävistä
  • näyttöä ja kokemusta itsenäistä projektityöskentelystä peruspalveluiden kehittämisessä
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 6.4. klo 9 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme (p. 044 4222246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi)
Hankepäällikkö Milja Koljonen (p. 044 422 2252 tai milja.koljonen@pirkanmaa.fi).

Kaikki artikkelit