Hyppää sisältöön

Uudelleen haku: Perusterveydenhuollon suun terveydenhuollon suunnittelija

| Sote-keskus, Yleinen

Pirkanmaan liitossa on uudelleen haettavana seuraava määräaikainen tehtävä. Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on uudelleenhaettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Perusterveydenhuollon suun terveydenhuollon suunnittelija

ehdollisena määräaikaiseen työsuhteeseen 17.1.2022-31.12.2023 saakka toimialueenaan koko Pirkanmaa. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon osaksi tulevaisuuden sote-keskus (PirSOTE) -valtionavustustäydennysrahoitushanketta. Täydennysrahoituksesta on tulossa päätös joulukuun aikana. Hankesuunnitelma saatavissa pyydettäessä lisätietojen antajalta. Toimipisteenä on Pirkanmaan sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikkö.

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Suunnittelijan tehtävänä on valmistella Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman suun terveydenhuollon toimintakäytäntöjen uudistamiseen tähtäävää hankekokonaisuutta yhteistyössä suun terveydenhuollon projektipäällikön kanssa. PirSOTE-hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin sitä täydentäviin Pirkanmaan valtionavustushankkeisiin. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset hankepäällikön määrittämät työtehtävät. Työ tehdään yhteistyössä kuntiin palkattavien hanketyöntekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään

  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa
  • suun terveydenhuollon toiminnan tuntemusta
  • näyttöä sote peruspalveluiden kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta/juurruttamisesta
  • hanketyön osaamista
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Eduksi luetaan aiemmin vastaavissa tehtävissä toimiminen. Työntekijältä edellytetään 100 %:n työsuhdetta, josta voidaan neuvotella erikseen.

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan palkkatoive.

Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 10.1.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme (p. 044 422 2246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi)

Kaikki artikkelit