Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Sosiaalipalveluiden suunnittelijan tehtävä

| Sote-keskus, Yleinen

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Sosiaalipalveluiden suunnittelijan tehtävä

määräaikaiseen työsuhteeseen 15.2.-20.11.2022 toimialueenaan koko Pirkanmaa. Aloitusajankohdasta ja työsopimuksen muista ehdoista voidaan neuvotella.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon Sosiaalihuollon toiminnallinen muutos kokonaisuuteen osaksi Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -valtionavustushanketta (PirSOTE).

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Sosiaalipalveluiden suunnittelijan tehtävänä on toteuttaa Pirkanmaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman palvelujen uudistamiseen tähtäävää hankekokonaisuutta yhteistyössä sosiaalihuollon hankepäällikön ja muiden suunnittelijoiden kanssa. PirSOTE-hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin sitä täydentäviin Pirkanmaan valtionavustushankkeisiin.

Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset sosiaalihuollon hankepäällikön määrittämät hankekokonaisuuteen liittyvät työtehtävät. Työ tehdään yhteistyössä Pirkanmaan kuntien sotehenkilöstön, hyvinvointialueen valmistelun sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään

  • soveltuva korkeakoulututkinto, eduksi katsotaan ylempi korkeakoulututkinto
  • sote- ja kunta-alan tuntemusta
  • näyttöä ja kokemusta itsenäistä projektityöskentelystä peruspalveluiden kehittämisessä
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta
  • hyviä tietoteknisiä ja kirjallisia taitoja sekä kykyä etäfasilitointiin

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 8.2.2022 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme, p. 044 4222246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi
Hankepäällikkö Milja Koljonen, p. 044 422 2252 tai milja.koljonen@pirkanmaa.fi.

Kaikki artikkelit