Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille Pirkanmaa (painopisteenä kotihoito), PirKOTI-hankkeen suunnittelija

| Sote-keskus, Yleinen

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille Pirkanmaa, PirKOTI-hankkeen suunnittelija

määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuu 2022-31.12.2022 tai niin pian kuin mahdollista, toimialueenaan koko Pirkanmaa. Työsuhteen jatko mahdollinen 1.1.2023-31.12.2023, mikäli eduskunta hyväksyy hankerahoituksen siirron hyvinvointialueelle.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon osaksi Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille Pirkanmaalle -hanketta. Hankesuunnitelma saatavissa pyydettäessä lisätietojen antajalta.

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Suunnittelijan tehtävänä on toteuttaa Pirkanmaan kotona asumista tukevien palveluiden iäkkäille kokonaisuutta yhteistyössä hankepäällikön ja PirSOTE-hankkeen kanssa. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset hankepäällikön määrittämät työtehtävät. Yhteistyökumppaneita ovat kuntien hanketyöntekijät ja ammattilaiset sekä muut sidosryhmät.

Hakijalta edellytetään

  • ylempää sosiaali- ja/ tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa
  • iäkkäiden palveluiden, etenkin kotihoidon tuntemusta
  • etähoivan tuntemus
  • hanketyön osaamista ja näyttöä peruspalveluiden kehittämisestä
  • kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Eduksi luetaan aiemmin vastaavissa tehtävissä toimiminen. Työntekijältä edellytetään 100 %:n työsuhdetta, josta voidaan neuvotella erikseen.

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan palkkatoive.

Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 7.2.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme, p. 044 4222246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi

Kaikki artikkelit