Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen suunnittelija (lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut)

| Yleinen

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen suunnittelija
(lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut)

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022-31.12.2022 työsuhteen mahdollisesti jatkuessa 1.1.-31.12.2023 Pirkanmaan hyvinvointialueella, toimialueena on koko Pirkanmaa.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon osaksi tulevaisuuden sote-keskus (PirSOTE) -täydennysrahoitushanketta. Hankesuunnitelma saatavissa pyydettäessä lisätietojen antajalta.

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Suunnittelijan tehtävänä on valmistella Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman lapsi- ja perhepalveluiden uudistamiseen tähtäävää lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuutta muiden suunnittelijoiden, hankepäällikön ja valmisteluun osallistuvien työntekijöiden kanssa.

PirSOTE-hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin sitä täydentäviin Pirkanmaan valtionavustushankkeisiin. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset hankepäällikön määrittämät työtehtävät. Yhteistyökumppaneita ovat kuntien hanketyöntekijät ja ammattilaiset sekä muut sidosryhmät.

Hakijalta edellytetään

  • sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa
  • kehittämisosaamista
  • innovatiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Eduksi luetaan kokemus lasten ja nuorten parissa tehtävästä mielenterveys- ja päihdetyöstä. Työntekijältä edellytetään 100 %:n työsuhdetta, josta voidaan neuvotella erikseen.

Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan palkkatoive.

Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 17.6.2022 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Lapsi- ja perhepalveluiden hankepäällikkö Erja Kovalainen, p. 044 4222014 tai erja.kovalainen@pirkanmaa.fi
Hankejohtaja Eeva Halme, p. 044 4222246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi

Kaikki artikkelit