Hyppää sisältöön

Ikaalinen avasi sähköisen perhekeskuksen ja hyvinvointia elintavoilla -sivustot

| Hanketiedote, Yleinen

Sivustot rakennettiin Pirkanmaan yhteisesti sovitun mallin pohjalta.

Sähköinen perhekeskus -sivusto tehtiin Pirkanmaan yhteisesti sovitun mallin pohjalta. Käy tutustumassa sivuihin tästä linkistä: Ikaalisten sähköinen perhekeskus -sivusto

Myös Hyvinvointia elintavoilla –sivusto tai elintapaohjauksen palvelutarjotin on tehty maakunnassa yhteisesti sovitun mallin pohjalta. Sivustolle pääsee tästä linkistä.

Sivusto jakautuu seuraaviin teemoihin: liikkuminen, syöminen, terveysneuvonta- ja ohjaus, sekä “hyvinvointia muuhun arkeen”.

Kukin alasivusto jakautuu vielä kolmeen eri ikäluokkaan: työikäiset, lapset ja nuoret sekä ikäihmiset. Työikäisten elintapaohjauksen palvelutarjotin rakennettiin ensimmäisenä valmiiksi, mutta sivustolle on rakennettu jo valmiiksi paikat lapset, nuoret ja perheet –osioon, sekä ikäihmisten alasivustoille. Seuraavaksi vuorossa ovat lasten ja nuorten palvelutarjotin ja tämän jälkeen ikäihmiset. Työikäistenkin sivustoa täydennetään syksyn aikana.

Linkityksiä on jo tehty sähköisen perhekeskuksen, sekä hyvinvointia elintavoilla –sivuston kesken. Esimerkiksi sähköisessä perhekeskuksessa vanhemmuuden tuki –sivustosta on linkitys Hyvinvointia muuhun arkeen-sivustolle (Hyvinvointia elintavoilla).

Lisäksi Omaolon mm. valmennuksia ja Terveyskylän sähköisiä palveluita on tehty näkyväksi sivustoilla. Suun terveydenhuollom näkyvyyttä on nostettu myös molemmilla sivustoilla.
Tämän syksyn aikana lisätään vielä muutamia uusia alasivuja sähköisen perhekeskuksen sivuille.

Lisätiedot:

Tanja Kotala
PirSOTE- ja KOMAS –hankkeiden projektipäällikkö
tanja.kotala@ikaalinen.fi

Kaikki artikkelit