Hyppää sisältöön

Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen saatavuusvalmennus on alkanut

| Hanketiedote, Yleinen

Pirkanmaalla alkaneella valmennuksella tuetaan kuntia ja yhteistoiminta-alueita parantamaan hoidon saatavuutta ja jatkuvuutta.

Valmennus pohjautuu THL:n Hyvä vastaanotto 2.0 -valmennukseen, johon Pirkanmaalta osallistuu kuusi kuntaa ja yhteistoiminta-aluetta. Lopuille yhdeksälle tarjottiin PirSOTE-hankkeen saatavuusvalmennusta. Kahdeksan tiimiä ilmoittautui saatavuusvalmennukseen, joka on rakennettu tiiviimmäksi kuin THL:n valmennus.

Ensimmäisessä työpajassa luotiin ymmärrystä saatavuuteen liittyvistä käsitteistä ja kehittämisen menetelmistä. Valmennus etenee aktiivisella jaksolla, jossa tehdään kysynnän ja työajanseurannan mittaukset.

Valmennus jatkuu toisella työpajapäivällä elokuun lopussa ja silloin tiimit pääsevät suunnittelemaan omia toiminnan muutoksiaan. Valmennusjakso päättyy joulukuussa 2022, jonka jälkeen PirSOTE-hanke tukee edelleen hoidon saatavuuden ja jatkuvuuden parantamista koko Pirkanmaan hyvinvointialueella.

Lisätietoa:

  • Suunnittelija Tuija Vuolle

    Työskentelen suunnittelijana perusterveydenhuollon avosairaanhoidon asiakaslähtöisten toimintamallien uudistamisen parissa. Työhön sisältyvät monipuoliset kehittämistehtävät, joita tehdään yhteistyössä Pirkanmaan kuntien hanketyöntekijöiden, sote-johtajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Kaikki artikkelit